hoitaja Tea

Rakkaus eläimiin… Kakarana sitä pyöri milloin missäkin maatilalla tai tallilla ollen tyytyväinen eläinten näkemisestä. Ensimmäinen vakitalli oli Häkkisen talli, joka oli maatila kaikkine eläimineen. Upeinta oli isot orilaitumet kesäisin. Haaveilu omasta koirasta ja myöhemmin hevosesta alkoi varhain. Monilla talleilla tuli rampattua, eniten kuitenkin siitostammojen ja varsojen parissa. Oma koira tuli ala-asteiässä sekarotuinen Emma. Koiran lisäksi meillä oli vuohia.

Rakkaus raveihin tuli varsojen kasvaessa. Paljon myöhemmin omien hevosten myötä on tullut tutuksi melkein kaikki harrastettavat lajit joko oman kiinnostuksen mukaan tai omia hevosia ajatellen. Kehonhuolto tuli tärkeäksi matkaratsastuksen parissa ja siitä alkoi tämä mielenkiintoinen matkani, ensin hevosshiatsu, iilimatohoidot ja sitten rakas kraniosakraaliterapia-CST tai kranio. Kiitos Sandra Howlettin ja Pekka Kannuksen. Uusin tuttavuus on pulsoiva magneettiterapia, joka on paikallisesti hyvä. Kuitenkin kraniolla on vaikutus koko kehoon ja joka tasolla.

  häiriöksi?

  Olenko häiriöksi? Kyllä olen…

  Olen yksi Hurtia & Huumoria -koirakoulun ns. häiriöhenkilöistä. Tulen tarvittaessa ohituskurssille tai muille kursseille joko yksin tai koiran kanssa.

  Koiran nimi on Rita. Rita on espanjanmastiffi.

  Olemme Ritan kanssa käyneet ja käymme edelleen, häiriön muodossa, totuttelemassa ihmisiin. Rita pelkäsi meille tullessaan kaikkea, myös ihmisiä. Ritalla on kotona kolme koirakaveria, kaksi saksanpaimenkoiraa ja yksi maremma.

  Kursseilla nähdään!

  ota yhteyttä

  11 + 13 =

  yhteystiedot

  Saltti

  Fastintie 294, 04500 Tuusula

  Tea Lehtonen
  040 593 6115
  tea.lehtonen(at)gmail.com

  Pasi Huhti
  045 315 6171
  pasi.huhti(at)gmail.com

  yhteistyössä